Britney Spears kijkt nog eens terug op ‘heel speciale bruiloft’

Door: DitjesDatjes
01-08-2022

Britney Spears kan bijna niet geloven dat ze alweer twee maanden getrouwd is. De zangeres kijkt op Instagram nog een keer terug op de dag dat ze haar jawoord aan Sam Asghari gaf.

“Jongens, twee maanden geleden stapte ik in het huwelijksbootje! Dat is toch niet te geloven?”, schrijft Spears bij een aantal foto’s van haar trouwdag. Ze gaat naar eigen zeggen binnenkort naar Disneyland: “My happy place!”.

De 40-jarige Spears maakt ook van de gelegenheid gebruik om haar beroemde vriendinnen Drew Barrymore, Selena Gomez, Madonna en Paris Hilton nog eens te bedanken dat ze op haar bruiloft waren. “Het was een heel, heel, heel erg speciale bruiloft”, aldus de zangeres.

Het feest werd gevierd nadat Spears zich eindelijk had losgemaakt van haar vader Jamie, die gedurende dertien jaar haar bewindvoerder was en haar leven grotendeels bepaalde. Hier kwam in november een einde aan na een door de zangeres aangespannen rechtszaak. In een getuigenis gaf Britney destijds al aan dat ze de wens had om te trouwen en uiteindelijk ook kinderen te krijgen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD