Britney Spears onthult: ‘Geslagen door mijn moeder’

Britney werd geslagen door haar moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britney Spears onthult de afgelopen tijd steeds meer over haar en haar familie. Hoewel Lynne, de moeder van Britney, onlangs haar excuses heeft aangeboden, heeft Britney er vandaag nog een schepje bovenop gedaan. ,,Mijn moeder heeft me vroeger geslagen.”

Een bron dichtbij Lynne vertelde onlangs aan Page Six dat ze er alles aan doet om in contact te komen met Britney. Maar omdat Britney niet wil reageren, zegt ze geen andere keuze te hebben dan haar dochter via social media te benaderen.

Lynne smeekt Britney haar te deblokkeren

,,Ik hou zoveel van je en mis je ontzettend!”, schreef Lynne op Instagram. ,,Britney, diep van binnen weet je hoeveel ik van je hou en dat ik je mis! Ik verontschuldig mij voor alles dat je pijn heeft gedaan!” Ook smeekte ze haar dochter haar te deblokkeren op Instagram, zodat ze er samen over konden praten.

Geslagen

Maar in plaats van de excuses van haar moeder te accepteren, doet Britney er vandaag nog een schepje bovenop. De zangeres onthult dat ze door haar moeder is geslagen. ,,De eerste keer dat ik geslagen werd, was nadat Paris en Lindsay me afzetten bij mijn strandhuis”, begint Britney haar verhaal op Instagram. ,,Kevin was toen bij me weg, dus ik had een klein strandhuis. Mijn moeder paste op Jayden en Preston.”

Wilde tijd

Britney geeft toe dat ze in die tijd wild was. ,,Ja, ik feestte tot 4 uur in de ochtend en mijn moeder was woest. Toen ik binnenkwam, keek ze me aan en sloeg me zo hard.”

Het gebeurde vijftien jaar geleden, maar het is een moment dat Britney nooit zal vergeten. ,,Sinds dat moment bedenk ik me hoe het zal zijn om iemand te slaan. Maar dat zal ik vast nooit weten.”

Tags

BRITNEY SPEARSONTHULLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck