Britney Spears viert 40e verjaardag in het buitenland

Door: DitjesDatjes
02-12-2021

Britney Spears heeft samen met haar verloofde Sam Asghari het vliegtuig gepakt naar een buitenlandse bestemming om daar haar verjaardag te vieren. Spears wordt op 2 december 40 jaar en viert naast dat heugelijke feit vooral dat ze verlost van het 13 jaar durende curatorschap van haar vader Jamie. De zangeres postte foto’s en filmpjes op sociale media waar ze met Sam vlak voor vertrek te zien is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Oh, wat een prachtige dag vandaag! Mijn verloofde en ik kijken er zo naar uit om weg te gaan…en zoals jullie kunnen zien weeg ik geen 350 kilo, zoals de paparazzi mij op hun foto’s neerzetten. Ik sport heel veel en alles wat je ziet is echt. Ik ben zó ontzettend blij dat ik weer het land uit kan, ik voel me gezegend!!,” aldus Britney.

Ten tijde van het curatorschap was het Jamie die bepaalde of zijn dochter met vakantie mocht en waarheen. Ze kreeg heel af en toe toestemming om naar Hawaii te gaan, wat tot de Verenigde Staten behoort. Nu kan Britney zelf weer beslissen waar ze naar toe wil, hoe lang en met wie.

De paparazzi die Spears in haar post aanhaalt maakten foto’s van haar toen ze eerder deze week een publiek toilet bij een pompstation uitkwam. De zangeres zei daardoor “a shitty day” te hebben gehad en vond het voorval uiterst gênant.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD