Brits Koningshuis negeert trouwdag Harry en Meghan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) vierden zondag een grote mijlpaal, namelijk: hun zesde huwelijksjubileum. Het Britse koningshuis besteedt hier geen aandacht aan op hun sociale media kanalen…

Dit is niet de eerste keer dat het Britse koningshuis mijlpalen van Harry en Meghan negeren. Eerder deden ze dit ook met de verjaardag van hun zoon Archie. Opvallend is dat zij daar eerder wel bij stil stonden. Voor Archie’s eerste verjaardag wijdden Kate, William en koning Charles een post aan de prins door foto’s te plaatsen met daarbij hun felicitaties. Dit is sinds de verhuizing van Harry en Meghan naar de Verenigde Staten niet meer gebeurd.

‘Te druk’

In mei werd er aan Archie’s vijfde verjaardag én Harry en Meghan’s trouwdag geen aandacht besteed. Dit geeft aan dat de band tussen Harry en zijn familie nog steeds niet goed is. Voor het 10-jarig jubileum van de Invictus Games, een internationaal multisportevenement voor militairen en veteranen opgericht door Harry, bracht de prins een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Geruchten gaan dat Harry een bezoek aan Charles wilde brengen maar dat zijn vader dat niet toeliet in verband met zijn drukke agenda. Hier zou Harry erg gekwetst door zijn.

Prins William zou hier voornamelijk de aanstichter van zijn, volgens Petronella Wyatt, een Britse columniste en tevens goede vriendin van koningin Camilla. ,,Het is vaak William die moeilijk doet, en het is William die zijn vader ervan weerhoudt om zich echt met Harry te verzoenen”, liet ze weten in The Telegraph.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck