Britse media vallen Meghan aan: ‘Woko Ono’

Meghan en Harry vergeleken met John en Yoko
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In het eerste deel van de documentaire van Harry en Meghan draait het om hun eerste ontmoeting en hun strijd met de media. Volgens Britse media zit de documentaire vol onzin. ,,Meghan Markle is woko ono”, kopt onder andere Dailymail.

In de eerste aflevering van de documentaire zien we hoe de liefde tussen Harry en Meghan opbloeide. Ze leerden elkaar kennen via Instagram, beleefden een romantische date én gingen op de derde date al op reis naar Botswana. Allemaal ontzettend romantisch, totdat de tweede aflevering begint.

Meghan bang voor de media

Toen de relatie van Harry en Meghan naar buiten kwam, werd Meghan naar eigen zeggen direct kapotgemaakt door de media. ,,Mijn huis was omsingeld: er zaten altijd mannen in de auto, wachtend tot ik iets zou doen”, vertelt Meghan, die in het begin van hun relatie nog in Toronto woonde. ,,Ze klopten aan bij de buren en betaalden sommigen van hen om camera’s in hun achtertuin te hangen.”

Over de familie van Harry wordt nog weinig verteld in de eerste drie afleveringen, maar de familie van Meghan komt wel uitgebreid aan bod. Zo vertelt haar moeder Doria dat ook zij achtervolgd werd door paparazzi. De familie aan de kant van haar vader liet juist weer regelmatig van zich horen in de media. Het was allemaal ontzettend zwaar voor Meghan, zo laat ze weten in de docu. Harry zag het dan ook als een plicht om zijn gezin te beschermen, al helemaal na wat er met zijn moeder Diana is gebeurd. ,,Zij offerde alles op voor mij, nu offer ik alles op voor haar”, zegt Harry over Meghan.

‘Woko Ono’

Nadat de eerste drie afleveringen online kwamen, barstte al snel de bom. Velen vermoeden dat Harry en Meghan over een hoop dingen niet eerlijk zijn. Ook Britse media hebben vol verbazing naar de documentaire gekeken. In de Dailymail wordt Meghan zelfs ‘Woko Ono’ genoemd, waarmee ze haar vergelijken met Yoko Ono, degene die de bandleden van The Beatles uit elkaar dreef. ,,Meghan, ook wel bekend als Woko Ono!”, schrijft de krant. ,,Een deel van wat in de documentaire zit is nep gebleken. De beelden van paparazzi die Meghan achtervolgen, zijn niet echt.”

‘Pestkop’

Medelijden met Meghan hebben ze dan ook absoluut niet. ,,Alsjeblieft, boosaardige wereldwijde nieuwsmedia, stop met het achtervolgen van Meghan en haar arme, getraumatiseerde echtgenoot. Laat ze gewoon doorgaan met hun onopvallende werk als contentproviders bij Netflix, Spotify en Penguin Random House”, schrijft Dailymail aanvallend. En: ,,Laten we geen aandacht schenken aan alle beweringen dat Meghan een pestkop is om voor te werken. Laten we het hooggeplaatste personeel negeren dat Harry en Meghan blijft ontvluchten.”

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie