Britse media weten zeker: ‘Ed Sheeran wordt deze zomer vader’

Ed Sheeran
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgens Britse media is de partner van Ed Sheeran (29) hoogzwanger! Cherry Seaborn (28) zal deze zomer bevallen van hun eerste kindje!

Verborgen gehouden

Een bron vertelt de Britse krant The Sun dat Ed Sheeran de zwangerschap zo lang geheim kon houden omdat hij door het coronavirus niet hoefde op te treden. Ook zijn vriendin kon veel thuis blijven, waardoor maar weinig mensen haar babybuik zagen. ,,Ze zijn zo opgewonden, maar blijven wel nuchter. De lockdown was het perfecte excuus om niet te veel buiten te komen, maar nu de geboorte nadert en de spanning stijgt, is de tijd daarom vrienden en familie op de hoogte te brengen”, zo vertelt de bron.

Buiten de schijnwerpers

Dat Sheeran een sterke kinderwens heeft, was geen geheim. Toen het koppel in 2018 trouwde liet de zanger al weten minder muziek te maken omdat hij zich wilde focussen op zijn vrouw en hun toekomstige gezin.
De vriendin van Ed houdt zich zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers en ook Ed gaat bepaald niet alle feestjes af.

De zanger heeft het nieuws over de zwangerschap overigens zelf (nog) niet bevestigd. De afgelopen maanden is hij niet actief geweest op Instagram en is hij nauwelijks in de media geweest. Fans zitten nu te wachten op een foto van Cherry of een bericht van Ed Sheeran.

Tags

ED SHEERANVADERVRIENDINVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck