Britse politie faalde in afgeven brief ouders Maddie

Maddie McCann
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gary en Kate McCann zouden een brief hebben ontvangen van de Duitse politie waarin zou staan dat er alle reden is om aan te nemen dat hun dochter Madeleine McCann is overleden. Enkele dagen geleden maakten de ouders bekend helemaal geen brief te hebben ontvangen. Nu is duidelijk hoe dat komt: Scotland Yard, de Britse politie, heeft gefaald in het doorsturen van de brief.

Via de media


De Duitse politie heeft de brief niet rechtstreeks naar de ouders van het vermiste meisje gestuurd, maar via de Britse politie. Zij hadden ervoor moeten zorgen dat die werd afgeleverd bij Gary en Late. Terwijl het koppel geen brief ontving, wist de media wel van het bestaan van de brief af en zelfs wat er in zou staan: de Duitse politie heeft alle reden om aan te nemen dat Maddie, die 3 jaar oud was toen ze in 2007 uit een vakantieresort in Portugal verdween, niet meer in leven is. Meer informatie konden ze niet geven, want dat zou het onderzoek in gevaar kunnen brengen. De ouders moesten via de media het bestaan van de brieven en het verschrikkelijke nieuws vernemen. 

Vondsten in camper

De 43-jarige Duitser Christian B. is sinds enkele weken de nieuwe hoofdverdachte in de vermissingszaak. Hij weigert vragen te beantwoorden, maar rechercheurs verdenken hem ook van betrokkenheid bij andere vermissings- en zedenzaken met kinderen. Onlangs werd bekend dat in zijn camper badpakjes in kindermaten werden gevonden en dat er duizenden kinderpornografische beelden op zijn USB-sticks staan.

Tags

BRIEFMADDIE MCCANNMADELEINEOUDERSVERDACHTEVERMISTVERMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck