Britse royals trots op tennisster Emma Raducanu

Door: DitjesDatjes
12-09-2021

Verschillende Britse leden van het koninklijk huis hebben tennisster Emma Raducanu gefeliciteerd met haar winst op het grandslamtoernooi US Open. Naast koningin Elizabeth lieten ook prins Charles, zijn vrouw Camilla, prins William en zijn vrouw Catherine van zich horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Wat een geweldige prestatie. We zijn allemaal zo trots”, schrijven Charles en Camilla aan de 18-jarige tennisster. Ook feliciteren ze haar concurrent, de 19-jarige Canadese Leylah Fernandez. “Een geweldige wedstrijd tussen twee jonge inspirerende vrouwen. We kunnen niet wachten om te zien wat jullie hierna gaan doen.”

Prins William en zijn vrouw Catherine vonden de wedstrijd “enorm leuk” om te kijken. “Geweldig, we zijn zo trots op je”, aldus het paar, dat vervolgens ook Fernandez feliciteert.

Eerder liet koningin Elizabeth al van zich horen. “Het is een geweldige verdienste, vooral op zo’n jonge leeftijd. Het bewijst ook hoe hard je hebt gewerkt en hoe je je hiervoor hebt ingezet”, schreef ze in een verklaring. “Ik twijfel er niet aan dat deze geweldige prestatie, en die van je tegenstander Leylah Fernandez, een grote inspiratie zal zijn voor de volgende generatie tennissers.”

 

BUZZR

 

 

Meer DenD