Britse tabloid in opspraak door photoshoppen van Kate

Tabloid maakt Kate met opzet ouder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Daily Mirror is in opspraak geraakt omdat het Britse tabloid een foto van Kate Middleton gephotoshopt heeft. Fans weten niet wat ze zien. ,,Het is opzettelijk gephotoshopt!”

Over het Britse tabloid Daily Mirror, dat vandaag is uitgekomen, is enige ophef ontstaan. Op de cover staat een foto waar Kate Middleton onherkenbaar is. Volgens lezers heeft het tabloid Kate bewust gephotoshopt om haar ouder te laten lijken.

‘Ze ziet er totaal anders uit’

Op de foto is te zien dat Kate een ouder gezicht heeft en onder haar hoed lijken zelfs grijze haren te zitten. Hartstikke nep, schrijven lezers op social media.

,,De foto van Kate op de cover is opzettelijk gephotoshopt om haar er ouder uit te laten zien”, luidt de kritiek. ,,Ze ziet er totaal anders uit dan alle andere foto’s van haar tijdens de dienst, inclusief de live beelden.”

‘Hatelijk en zinloos’

Een andere lezer dacht in eerste instantie dat de foto om een reden gephotoshopt was. ,,Ik nam aan dat het een artikel zou zijn als: ‘Zo zal Kate er over 20 jaar uitzien’, of zoiets… Maar nee. Het is jammer. Het is hatelijk en zinloos. Ze zag er geweldig uit gisteren, je zou denken dat ze trots zouden zijn om haar op de cover te hebben…”

De cover van Daily Mail

Tags

KATE MIDDLETONZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie