Britse vrouw ernstig verminkt na liposuctie

Verminking liposuctie
Door: Tanja Brouwer
02-12-2019

Plastische chirurgie ondergaan is niet zonder gevaar, dat wordt steeds duidelijker. Maar de gevolgen voor de Britse Jayney Nascimento (48) waren wel heel erg. De vrouw heeft moeten vechten voor haar leven na een liposuctie aan haar benen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Amputatie

Jayney, moeder van één kind, wilde heel graag iets slankere benen en dus besloot ze een liposuctie te ondergaan. Ze leende 20.000 pond van haar moeder, weet Daily Mail. Na de behandeling bleken haar wonden te zijn geïnfecteerd door een vleesetende bacterie. Zo erg, dat ze in een kunstmatige coma werd gehouden en dat er zelfs even sprake zou zijn van dat haar benen geamputeerd moesten worden.

,,Ik heb verschrikkelijk veel spijt van de operatie”, zegt de vrouw. ,,Ik ben bijna dood gegaan en ben voor mijn leven getekend. Ik heb betaald voor een dure cosmetische ingreep zodat ik me comfortabel zou voelen in mijn eigen lichaam. Maar in plaats daarvan verloor ik bijna mijn benen en ik haat ze nu meer dan ik voor mijn operatie deed.”

Lipoedeem

De vrouw was al langer niet blij met haar benen. Dat komt mede doordat ze lipoedeem had. Daardoor zwollen haar benen op en vond ze dat haar lichaam uit proportie was.

Meer DenD