Britse kranten worden gek: Harry en Meghan eindelijk hand in hand!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Engelse Tabloids draaiden vannacht overuren. Sinds vorig jaar november hebben prins Harry en Meghan Markle een relatie, maar nog nooit liepen ze hand in hand.

Invictus Games

Ook waren ze voor dit weekend nog nooit samen gezien bij een officiële gelegenheid. Tijdens de Invictus Games dit weekend gebeurde dit eindelijk wel. Hoewel ze niet naast elkaar zaten.

Bij de openingsceremonie van het evenement voor gewonde militairen, dat door Harry is opgezet, zat Meghan niet naast Harry. De prins zat toen in de VIP-ruimte naast Melania Trump. Meghan zat 18 plaatsen verderop. Later tijdens het evenement zaten ze wel naar elkaar en fluisterde ze in elkaars oor.

Suits

Wat ook opvallend is, is dat prins Harry onlangs de set van Suits heeft bezocht. Meghan speelt een rol in die serie. Volgens een ingewijde van Hello! Magazine  was het bezoek aan de set heel informeel, maar was Harry wel benieuwd waar Meghan nou precies werkte.

Verloving

Er wordt al langer gespeculeerd over een verloving, maar tot op heden is er nog niks bekend gemaakt. De plotselinge omslag van dit weekend kan betekenen dat een verloving tussen de prins en Suits-actrice niet meer ver weg is.

 

Tags

ENGELANDINVICTUS GAMESMEGHAN MARKLEPRINS HARRYVERLIEFDVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck