Britt Dekker belandt in de sloot: ‘Doodeng’

Britt Dekker ligt in de sloot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker had gisteren haar dag niet. Ze maakte een ommetje met een golfkar maar belandde uiteindelijk in de sloot. ,,Ik dacht dat het een plasje was. Het was doodeng.”

Britt is behoorlijk geschrokken gisteren. Ze reed in een golfkar en belandde uiteindelijk in de sloot. ,,Oké jongens, ik moet echt even bijkomen van de crash met die golfkar”, begint Britt haar verhaal op Instagram. ,,Het was eigenlijk echt doodeng. Het leek net een plas.”

‘Vol gas’

Britt ging naar eigen zeggen ‘vol gas’ eropaf. ,,En hij kapseisde dus. Ik dacht even: als je hieronder flikkert, dan verdrink je straks gewoon op een weilandje in een stukje sloot. Zo snel kan het gaan”, vertelt ze geschrokken.

Gelukkig is alles goed afgelopen. Ook de golfkar is inmiddels uit de sloot gehaald. ,,Ik was tot mijn onderbroek helemaal doorweekt, want ik pleurde uiteindelijk de sloot in.”

‘Niet mijn dag’

Britt vertelt dat het sowieso niet haar dag was. ,,Het is mijn zondag niet, want net ontplofte ook nog mijn melkschuimer én er is een paard ontsnapt uit de paddock. Dwars door de hekken heen. Het lijkt wel vrijdag de dertiende. Snel naar bed”, sluit ze haar bericht af.

Tags

BRITT DEKKERVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck