Britt Dekker deelt sneer uit naar BN’ers

Britt Dekker
Door: Charlotte Wijnen
11-05-2021

De SBS-presentatrice vindt het vreselijk irritant als BN’ers naast hun schoenen gaan lopen en gaan ‘zweven’. Zelf is ze namelijk zo lekker gewoontjes gebleven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Britt Dekker is bekend geworden door haar deelname aan verschillende realityshows, maar inmiddels is ze niet meer weg te denken van de televisie als presentatrice.

‘BN’ers kunnen wel gemist worden’

Volgens Britt gebeurt het vaak dat bekende mensen gaan ‘zweven’, iets waar zijzelf niets van begrijpt. ,,Sommige BN’ers hebben het idee dat ze beter zijn dan een ander, alleen maar omdat ze op tv komen of kunnen zingen”, klaagt de presentatrice in Beau Monde.

Volgens haar kunnen die BN’ers gewoon gemist worden, terwijl dat voor andere beroepen niet geldt. ,,Als er geen tv-programma’s meer zijn, draait de wereld gewoon door. Maar als er geen boeren of artsen meer zijn, hebben we een probleem”, aldus Britt.

Maar voor haar collega Martien Meiland geldt dit niet. Hij is namelijk net als zij, wel dichtbij zichzelf gebleven. ,,Hij behandelt iedereen hetzelfde: BN’ers, maar ook de visagist en degene die ons water komt brengen”, zegt Britt over haar collega Martien.

In hun nieuwe programma First & Last is dat ook te merken. De twee zijn allebei lekker gewoontjes gebleven, waardoor het programma een gezellige sfeer uitstraalt.

Meer DenD