Britt Dekker doet gênante onthulling: ‘Raarste date ooit’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker heeft een bizarre onthulling gedaan. Aan De Telegraaf vertelt ze over één van de meest vreemde avonden in haar leven. ,,Dat was echt de raarste date ooit.”

Britt is al jaren gelukkig met haar vriend Max Apotowski, maar daarvoor had ze zo nu en dan wel een date. En hoewel het er altijd op lijkt dat Britt geen schaamte kent, vond ze één avond toch wel erg gênant.

‘Toen kwam zijn moeder binnen’

Aan De Telegraaf vertelt ze alles over die vreemde avond. ,,Mijn gekste date ooit was een super leuke jongen en hij zou voor mij koken”, begint Britt haar verhaal. ,,Hij zou wraps maken, maar hij was de crème fraîche vergeten.”

De jongen vertrok naar de supermarkt en Britt bleef alleen achter in zijn huis. ,,Maar toen donderde ik een vissenkom om waardoor er vier goudvissen op de grond vielen.” Omdat Britt de vissen niet aan durfde te raken, moest ze snel een andere manier bedenken om ze weer veilig in het water te krijgen. ,,Toen heb ik met zo’n frikandeltang alle vissen in glazen gedaan.”

En of dat al niet erg genoeg was, kwam zijn moeder ook nog binnen. ,,Dat was super awkward”, lacht Britt. ,,Volgens mij dacht die jongen echt: met wie heb ik nou weer te maken? Dus dat was wel echt mijn raarste date ooit.”

Tags

BRITT DEKKERDATENGENANTONTHULLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie