Britt Dekker doet opmerkelijke onthulling: ‘Hard op onze flikker gehad’

Britt dekker doet opmerkelijke onthulling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Presentatrice Britt Dekker deelde aan tafel bij De Oranjewinter een opmerkelijke uitspraak. Britt onthult dat zij en Wilfred Genee ‘hard op hun flikker’ gekregen hebben van de directeur. Dit gebeurde tijdens een programma dat de twee eerder samen maakten.

In de uitzending blikken Britt en Wilfred terug naar een programma wat zij een tijdje geleden gemaakt hebben. Hoewel het programma in werkelijkheid ‘Het Hek van van de Dam’ heet, noemt Genee het format ‘Het Schapenprogramma’.

Imago oppoetsen

Volgens Britt is het programma bedacht om het imago van Wilfred op te poetsen. ,,In de periode dat het programma opgenomen werd, waren namelijk die ruzies tussen jou en Johan gaande.” Derksen grapt vervolgens hij geen idee heeft waar Britt het over heeft.

Niet soepel

De opnames van het programma verliepen niet altijd even soepel. Zo maakte Wilfred af en toe een opmerking waar de directeur absoluut niet blij mee was. ,,Op een gegeven moment was de directeur wel klaar met de grappen. Er moest een serieus programma gemaakt worden”, vertelt Britt lachend.

Wens in vervulling

Het gaat paardenliefhebber Britt Dekker voor de wind. Er is namelijk opnieuw een grote wens van de presentatrice in vervulling gegaan. Ze heeft namelijk haar paardenimperium uitgebreid met een streamingplatform voor paardenliefhebbers. 

Tags

BRITT DEKKERWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck