Britt Dekker heeft veel ruzie met vriend

Door: DitjesDatjes
08-01-2019

Britt Dekker en haar vriend Max zijn nog niet toe aan de volgende stap in hun relatie. De presentatrice heeft nog geen kinderwens maar wil graag trouwen. Dan moet ze van haar lief wel eerst wat netter worden, zegt ze in VIVA.

Opruimen

,,Max grapt altijd: ‘Als je een halfjaar spic en span opruimt, dan gaan we kijken’. Nu laat ik overal waar ik kom een bende achter, dus ik vrees dat het 2049 wordt”, aldus Britt. ,,Ik moet wel wat meer gaan opruimen, want koken en strijken kan ik ook al niet. En als ik was en zijn bloesjes komen drie maten kleiner uit de machine, hebben we ook niet echt een gezellige middag.”

Die ruzietjes ,,over kleine dingen als troep of wie het kattendrolletje opruimt” vindt Britt echter niet zo erg. Sterker nog; ze geniet er best van. ,,Dan denk ik: het gaat tenminste niet over echt erge dingen zoals vreemdgaan of dat hij me slecht behandelt.”

Britt en Max hebben ruim vijf jaar een relatie.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen