Britt Dekker haalt uit naar Angela de Jong

Britt Dekker haalt uit naar Angela de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Britt Dekker is al jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie, maar ze timmert ook aan de weg in de paardensport. Zo bemachtigt ze onlangs haar startbewijs voor het officiële NK Dressuur. Als ze zondagavond aanschuift in ‘Renze’ om hierover te vertellen, neemt gesprek snel een andere wending als ze samen aan tafel zit met Angela de Jong.

Als presentator Renze Klamer voor de grap vraagt of Britt zenuwachtig is voor het gesprek met Angela de Jong, reageert Britt serieus. ,,Ik had twee dagen echt buikpijn van de zenuwen voor die proeven en toen dacht ik: yes, nu heb ik even geen NK meer, alles is achter de rug en toen zag ik Angela. Toen dacht ik: die heb ik nog nooit ontmoet en die haat mij zó erg, toen kreeg ik al die buikpijn weer terug.”

Kritische column

Britt vraagt zich af waarom Angela haar haat. Angela reageert op de uitspraken van Britt door te benadrukken niemand te haten. ,,Je schrijft een column over een programma of over een persoon die op televisie is. Die kan de ene keer wat geloofwaardiger overkomen dan de andere keer. Dat benoem ik wel. Maar haat? Ik geloof niet dat ik dat woord ooit gebruikt heb in mijn column.”

‘Nep’

Volgens Britt vindt Angela haar ook nog eens ‘nep’. De columnist adviseert haar om gewoon zichzelf te zijn en ‘minder de act van het meisje dat helemaal niets kan en toevallig verdwaald is in de televisiewereld’. Angela benadrukt dat Britt een succesvolle vrouw is en dat ze zich niet dom voor hoeft te doen. ,,Dat geloof ik meer dan de act van het meisje van: ik ben toevallig verdwaald en ik kan niks.”

Tags

ANGELA DE JONGBRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck