Britt Dekker mag niet naar Dubai vanwege Playboy-cover

Britt Dekker
Door: Lola van Leeuwen
02-09-2019

Britt Dekker is een van de gelukkige deelnemers die aan Waar is de Mol? meedoet. In dit programma neemt Johnny de Mol BN’ers mee op de reis van hun dromen. Britt koos voor de bestemming Dubai. Alles was geregeld en de reis werd op het laatste moment toch gecanceld…

Niet meer welkom

,,Ik had dus Dubai gekozen” vertelt het paardenmeisje aan Radio 538. En ze licht het verdere verhaal toe. ,,We zouden met een sjeik optrekken en met die sjeik het hele land doortrekken. We zouden op allemaal te gekke plekken komen.” Maar drie dagen voordat Britt en Johnny inclusief cameraploeg zouden vertrekken, was het team niet meer welkom.

Sjeik met 16 vrouwen

Die sjeik ontdekte iets over Britt wat hem absoluut niet aanstond. ,,Toen bleek dus dat die sjeik erachter was gekomen dat ik in Playboy heb gestaan. Vervolgens werden we geweigerd. Nog steeds denk ik van: die gast heeft zestien vrouwen. Hij doet waarschijnlijk veel meer dan zou mogen en dan mogen wij niet mee” vertelt de teleurgestelde blondine.

Nieuwe bestemming

Het tripje naar Dubai is dus van de baan. Nu moest het Waar is de Mol?-team toch echt iets anders bedenken. De nieuwe bestemming is Tsjernobyl. Over een aantal weken zullen de avonturen die Britt meemaakt in Oekraïne worden uitgezonden op SBS6.

Meer DenD