Britt Dekker moet niet aan kinderen dénken…

Door: DitjesDatjes
26-06-2018
Op de vraag of Britt Dekker zou willen trouwen met haar Max – met wie ze al vijf jaar samen is, wat naar eigen zeggen een ’record’ is – zegt ze: „Daar zou ik geen nee tegen zeggen.” De paardengek wil echter niet per se een gezin.

Een boer

„Maar, aan kinderen moet ik niet denken.” Britt biecht aan RTL op dat ze kinderen leuker is gaan vinden sinds haar werk voor PaardenpraatTV, maar ze zit niet te wachten op een kleine.

De blondine had nooit had verwacht zo lang met Max samen te zijn. „Ik dacht altijd dat ik zou eindigen op een boerderijtje.” Op de vraag of ze dacht daar alleen te wonen, antwoordt ze: „Nee, wel met een boer.”

Dat ze ondanks dat haar PaardenpraatTV enorm populair is bij de jeugd, eigenlijk een hekel aan kinderen heeft werd een paar jaar geleden i al wel duidelijk.

,,Maar kinderen… No way! Ik kom er steeds vaker achter dat ik best een hekel aan ze heb”, vertelde Britt destijds aan Shownieuws. ,,Ik vind sommige kinderen echt geweldig, maar je weet natuurlijk niet wat je krijgt. Straks krijg je geen leuk kind.”

Extreem druk

Maar wat vindt Britt wel een ‘leuk kind’ kind? ,,Kids die extreem druk zijn. Maar ja, dan denk je na een uur ook weer: nu is het klaar. Blijf uit mijn buurt”, vervolgt ze.

Meer DenD