Britt Dekker neemt pony overleden fan (11) over

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Britt Dekker laat zien dat ze een groot hart heeft door een heel bijzondere daad. Een paar weken geleden overleed een 11-jarige fan en Britt heeft haar pony overgenomen om het dier dezelfde liefde te geven die Pien haar gaf.

Liefde voor paarden

Een paar weken geleden stond Britt uitgebreid stil bij het trieste overlijden van een 11-jarige fan van Britt, Pien. Ze delen de liefde voor paarden en Britt noemde haar dan ook haar vriendinnetje. Britt post nu op Instagram dat zij met haar vriendinnen de zorg van Pien’s paard Lizzie op zich gaat nemen, schrijft RTL Boulevard.  

‘Tranen in mijn ogen’

Britt zegt bij de foto van haar en het paard Lizzie dat ze met ‘heel hun hart’ voor het dier gaan zorgen. De enthousiaste reacties houden niet op. Zo reageert Kim Feenstra: ‘Gotta love Britt. ’ en iemand anders zegt: ‘Wat een prachtig gebaar. Heb de tranen in mijn ogen staan na het lezen van dit bericht. Ongelooflijk lief en bedachtzaam. Je bent echt een one of a kind, Britt! ’.

De ouders van de overleden Pien plaatsen op Instagram een bericht over wat het paard Lizzie voor Pien betekende: ‘Lizzie was voor Pien heel belangrijk. Daarom wisten we dat we een goeie plek voor Lizzie moesten vinden zoals Pien dat gewild zou hebben.’

https://www.instagram.com/p/B_X7k-6p90q/
https://www.instagram.com/p/B_PdiZrnXZj/

Tags

BRITT DEKKERLIEFDEOVERLEDENPAARDPAARDENPRAATTVPIENPONY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck