Britt Dekker niet blij met post van verloofde

Britt niet blij met post van verloofde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker is niet blij met het bericht dat haar verloofde Max Apotowski op Instagram heeft gedeeld. ,,Doe normaal!”, reageert Britt.

Max Apotowiski heeft een foto op Instagram gedeeld van een doos waar Britt heeft opgeschreven of Max een bepaald gerecht voor haar wil klaarmaken. ,,Heerlijk thuiskomen en deze doos op het aanrecht aantreffen”, schrijft Max bij de foto.

Niet blij

Volgers moeten behoorlijk lachen om de boodschap die Britt voor haar verloofde heeft achtergelaten. ,,Haha geweldig”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,In elk geval wel duidelijk!”

Maar wie er niet om kan lachen, is Britt. ,,Ga dit niet posten, doe normaal”, reageert ze onder het bericht. Kennelijk trekt Max zich daar niets van aan, want hij laat de post gewoon staan.

Trouwen

Britt en Max zijn al tien jaar samen en begin oktober maakte het stel bekend te gaan trouwen. ,,I said yes! Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten”, liet Britt aan haar volgers op Instagram weten. Wanneer de twee gaan trouwen is niet bekend.

Tags

BRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck