Britt Dekker houdt geheimen achter van BN’ers

Door: DitjesDatjes
05-10-2019

Dat Britt Dekker zo nu en dan haar mond weleens voorbij praat is algemeen bekend. Daar moet volgens de presentatrice een einde aan komen. Zo heeft Dekker een lijstje opgesteld waarover ze nooit meer zal praten in de media.

De verboden lijst

,,Op 1 staat drugsgebruik door bekende Nederlanders. Op 2 staan vreemdgaande collega’s. En op 3 staan mijn eigen financiën” laat de Britt Dekker weten aan Telegraaf-bijlage VRIJ. Ze vertelt dit lijstje gemaakt te hebben naar aanleiding van haar uitspraken over het drugsgebruik tijdens het programma Superstar Chef.

Vertrouwen

,,Ik mis een filter. Echt. Ik gooi er van alles uit zonder er over na te denken en ben dan verbaasd dat het breed wordt opgepikt” geeft Dekker toe. ,,Het voordeel van fouten maken is dat je ervan kunt leren, zo zie ik dat”, aldus Britt. De programmamaker heeft volle vertrouwen in haar ‘verboden’ lijstje” ,,Dat is nog wel te overzien, zo’n lijstje, dus dat moet me gaan lukken.”

”Vreemdgaan te erg”

Ook al praat ze niet meer over bepaalde onderwerpen en collega’s, Britt is wel van mening dat het vreemdgaan binnen de tv-wereld echt “te erg” is. Toch wordt er geprobeerd om Dekker uit te horen en wordt haar lijstje gelijk op de proef gesteld. Maar de 27-jarige noemt écht geen namen. ,,Nee! Ik zeg het niet!”

Geen mediatraining

De blondine zit inmiddels alweer tien jaar in de televisie industrie. Ze had gedacht dat die filter uiteindelijk wel vanzelf zou komen. Maar een mediatraining ziet ze niet zitten. ,,Ik wil niet zo iemand worden die er alleen maar gelikte praatjes uitgooit. De enige leidraad die ik heb, is dat ik dicht bij mezelf wil blijven en dat mijn vrienden en familie het allerbelangrijkste in mijn leven zijn. Geen glamourgezweef” aldus Dekker.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen