Britt Dekker redt Limburgse dieren

Door: DitjesenDatjes
17-07-2021

Dierenvriend Britt Dekker zet zich in om dieren die zijn getroffen door de watersnood in Limburg te helpen. Ze roept iedereen op om dieren in nood tijdelijk op te vangen, zodat ook zij droge pootjes houden.

Opvang

Bewoners van verschillende Limburgse dorpen worden geëvacueerd en in veiligheid gebracht, maar voor dieren gebeurt dat niet. Britt Dekker ziet het met lede ogen aan, en wil al die dieren die nu niet geholpen worden redden. Op sociale media schrijft de blondine: ,,Aangezien er ook heel veel dieren in nood zijn en ik heel veel paardenmensen als volgers heb, wil ik deze post graag gebruiken als grote verzamelhelp plek zodat we elkaar kunnen helpen met stallen, opvang en alles wat daaromheen nodig is!”

Reacties

Uiteraard roept Britt niet alleen andere mensen op om dat te doen, maar schrijft ze ook zelf dat ze ruimte heeft voor de opvang van een aantal paarden. ,,Ik heb ook nog een aantal stallen ter beschikking en mijn vrachtwagen mag ook gebruikt worden. Hier kunnen twee paarden in vervoerd worden”, schrijft ze. Haar post is meer dan 20.000 keer geliked en honderden mensen hebben geschreven dat ze ook ruimte hebben. Het is te hopen dat mede dankzij Britt alle baasjes van dieren, hoe groot en klein ook, de komende tijd een veilig en droog plekje vinden.

Meer DenD