Britt Dekker wil meedoen aan Olympische Spelen

Britt Dekker wil naar OS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Britt Dekker wil in 2028 mee gaan doen aan de Olympische Spelen in Los Angeles, meldt ze aan weekblad Story. De presentatrice heeft er veel voor over, want ze woont zelfs niet meer samen met haar verloofde.

De presentatrice zou het huis waar ze samenwoonde met haar verloofde, regisseur Max Apotowski, hebben verlaten. Dit blijkt te kloppen, vertelt ze aan Story. ,,Ik woon nu bij de stallen”, aldus de presentatrice tegen het weekblad.

Paardensport

Britt wil in 2028 mee gaan doen aan de Olympische Spelen in Los Angeles, en heeft veel over voor haar grote droom. ,,Ik wil echt wat bereiken in de paardensport. Dit is een olympische stal en ik krijg hier continu de beste begeleiding.” De presentatrice is goed op weg , want eind vorige maand werd Dekker nog Europees kampioen geworden met haar dressuurpaard George. 

Verloofd

Toch zien Britt en Max elkaar nog vaak genoeg. ,,Max komt in het weekend bij mij. En als ik werk heb, slaap ik doordeweeks bij hem in Amsterdam.” Het stel is ook druk bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft, dat volgend jaar september plaats zal vinden. Het stelt trouwt gewoon in Nederland, vertelt Britt aan Story. ,,In het buitenland trouwen met de paarden, koets en alle gasten uitnodigen wordt een beetje te duur.”

Tags

BRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck