Britt vindt vreemdgaan geen doodzonde: ‘We zijn allemaal dieren’

Britt Dekker
Door: Tanja Brouwer
09-12-2019

Britt Dekker (27) is al een tijd gelukkig met haar vriend Max, maar toch gelooft de blondine niet in monogamie. De reden? ,,We zijn allemaal dieren”.

Dat betekent niet dat Britt van plan is om met een andere man het bed in te duiken. ,,Ik wil niet vreemdgaan en mijn vriend ook niet”, zegt ze in de show van Frank Dane op Radio 538. Maar ze snapt wel dat veel mensen toch vreemdgaan. ,,Het is nu eenmaal zo dat in de natuur veel wordt vreemdgegaan.”

Verliefd

Max Apotowski en Britt hebben elkaar in 2013 leren kennen. Britt viel al snel voor de charmes van de tien jaar oudere Max, die eindredacteur was van het programma Waar Rook is…Zijn Britt & Ymke. ,,Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat. Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen