Britten verward door Meghan Markle

Britten verward door Meghan|Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Opnieuw brengt Meghan Markle Groot-Brittannië in verwarring. De media kunnen het niet eens worden of de vrouw van prins Harry nu wel of niet naar de herdenking van haar overleden schoonmoeder Diana komt…

Verwarring

Het is al bijna zo ver: Op 1 juli is de zestigste geboortedag van prinses Diana en er wordt een monument ter ere van haar onthuld. Maar er is een hoop verwarring rond de aanwezigheid van Meghan Markle. Hoewel de ene Britse bron zegt dat ze wél naar Londen komt, zegt de andere bron van niet.

Media-aandacht vermijden

Expert Phil Dampier ziet het absoluut niet gebeuren dat Meghan haar man prins Harry bij gaat staan. ,,Ze zal de media-aandacht willen vermijden”, aldus Phil Dampier in The Sun. Volgens hem zou de hertogin veel te erg in de spotlights staan als ze naar Londen kwam. En óók haar kinderen zullen dan mee moeten.

,,Dat lijkt al helemaal onwaarschijnlijk. Noch de koninklijke familie, noch de Britten zitten op haar te wachten, ze is niet meer populair aan die kanten.” Phil denkt dat Meghan deze zomer gewoon thuisblijft in Los Angeles, samen met Archie en Lilibet.

Perfecte excuus

De geboorte van Lilibet geeft Meghan hét perfecte excuus om niet te komen. ,,Het mag dan gezien worden als een uithaal naar de koninklijke familie, maar het wordt gewoon toegevoegd aan een toch al lange lijst. Het zou me niet verbazen als we Meghan een tijdje niet zien”, aldus de expert in The Sun.

‘Geheime gast’

Maar volgens sommige kranten komt Meghan wél en wordt ze de ‘geheime gast’ van Harry. ,,Ze weet hoe erg hij het vond om in zijn eentje naar de begrafenis van prins Philip te gaan”, zegt een insider in The Mirror. Volgens de insider zou de kille houding van de familie Harry rauw op het dak zijn gevallen. ,,Hij werd genegeerd door het grootste deel van zijn familie. Meghan wil hem dat niet nog eens aandoen, dus ze overweegt het om toch mee naar het Verenigd Koninkrijk te reizen.”

Bovendien is de herdenking zeer betekenisvol voor Harry. Hij gaat een speech houden, maar wel apart van zijn broer prins William. Er werd een begin gemaakt van een verzoening tussen de broers, maar er is nog een lange weg te gaan.

LAATSTE UPDATE 16.08 uur:

The Sun meldt dat Meghan Markle 1 juli NIET naar de onthulling van het monument ter ere van de overleden Diana komt.

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAMPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck