Brody Jenner trouwt zonder Caitlyn en zussen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – De zoon van Caitlyn Jenner gaat een deze dagen trouwen in Bali, maar de I Am Cait-ster is niet aanwezig bij de bruiloft. Brody Jenner koos er ook voor halfzussen Kendall en Kylie Jenner niet uit te nodigen, zo meldt Hollywood Life.

Brody werd in de jaren 90 bekend door zijn rollen in realityshows als The Princes Of Malibu en The Hills, waarin zijn toenmalige vriendin Lauren Conrad gevolgd werd. Ook in het achtste seizoen van Keeping Up With The Kardashians dook hij geregeld op. Volgens een bron van de site heeft hij sinds de scheiding van zijn vader en Kris Jenner echter de banden met de Kardashians verbroken. Hij zou halfzussen Kendall en Kylie daar, ondanks hun achternaam, ook onder scharen.

Volgens de bron is de relatie van Brody en vader Caitlyn wel goed. Zij werd echter daags voor de bruiloft op Bali nog thuis in Malibu gespot. Het is niet duidelijk waarom de realityster, die drie zoons en drie dochters heeft uit drie huwelijken, niet bij de huwelijksplechtigheid aanwezig is. In een interview met Broadly zei ze onlangs: “Ik heb veel kinderen, maar soms is het door omstandigheden moeilijk om een hechte band met hen te hebben. Ze hebben allemaal hun levens, iedereen is verder gegaan. Ik breng heel veel tijd thuis door in mijn eentje.”

 

BuzzE

 

 

Tags

BRODY JENNERCAITLYN JENNERKARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck