Broer Gordon met spoed naar ziekenhuis

Door: Tanja Brouwer
13-02-2019

Johny Heuckeroth, de broer van Gordon, is afgelopen zondag getroffen door een hartinfarct. Hij merkte dat er iets goed mis was toen hij zijn zoontje naar bed bracht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hulpdiensten

,,Ik herkende meteen dat ik een hartaanval had. Ik heb me in het verleden wel eens afgevraagd ‘hoe zou dat nou zijn een hartaanval’, herken je zoiets? Nou ik heb nieuws voor je: dat herken je meteen. Dat is zo heftig”, zegt Johny tegen Shownieuws. Johny belde de hulpdiensten en na aankomst in het ziekenhuis werd hij meteen geopereerd.

Roken

Gordon hoorde het nieuws al snel, maar omdat hij op vakantie is in Kaapstad kon hij niet naar snel naar zijn broer toe. ,,Hij wilde wel komen maar dat heeft helemaal geen zin. Dat scheelt een dag”, zegt Johny. ,,Tegenwoordig heb je Facetime. De wereld is zo klein tegenwoordig.” Gordon is natuurlijk enorm geschrokken van de hartinfarct en heeft zijn broer opgedragen te stoppen met roken. ,,Daar heeft hij zo een bloedhekel aan. Het is natuurlijk ook goor. Ik ga het sowieso doen maar niet specifiek voor hem, maar wel voor mijn kids. Die willen dat ik nog heel lang meega en dat wil ik ook.”

 

 

Meer DenD