Broer Monique post bijzondere foto van kleine André

Hazes
Door: DitjesenDatjes
30-01-2018

Hij is nog maar één jaar oud, maar nu al lijkt het erop dat André Jr. veel op zijn opa lijkt. Hij kan nu al niet van het bier afblijven!

Bier

Tenminste, zo lijkt het op de foto van de broer van Monique Westenberg. De oom van André Jr. dus. Op de foto’s stopt kleine André een bierflesje in zijn mond. De bittere smaak lijkt hij niet vies te vinden.

“Jong geleerd is oud gedaan”, schrijft oom Mathieu bij de foto. Zijn volgers lijken de foto geweldig te vinden: “De goede genen van zijn opa!”, “Wat een eindbaas!”, en “Wat geweldig”, reageren zij.

View this post on Instagram

Jong geleerd is oud gedaan..🍻@andrehazes @moniquenoell

A post shared by Mathieu-Westenberg (@mathieuwestenberg) on

Twaalf

Het is geen geheim dat de opa en vader van kleine André ook van een glaasje houden. “Het probleem is dat ik te veel op mijn vader lijk”, zei ‘Dre’ eens tegen LINDA. “Gelukkig heb ik alleen wél mensen om mij heen die me soms bij de drank weghalen. En bij mijn vader werd er nog een biertje neergezet. Ik heb een neus voor goede mensen.”

Ook heeft hij eens verteld dat als hij met zijn vader meeging naar concerten, er ook voor hem bier koud stond. Toen was hij pas twaalf jaar oud.
Monique Westenberg maakt zich wel eens zorgen om haar vriend. Dat vertelde ze tegen Story. Ze is bang dat ‘Dre’ geen maat kan houden, en eindigt zoals zijn vader.

 

 

Meer DenD