Broer prinses Diana bezorgd om Kate Middleton

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Charles Spencer, de broer van prinses Diana, twijfelt over ‘de waarheid’ van prinses Catherine’s virale Photoshop schandaal. Ondanks alle ophef is hij wel van mening dat de media-aandacht die zijn zus kreeg veel heftiger was dan wat Kate Middleton nu moet doorstaan. Dit laat hij weten tijdens een interview met BBC…

„Ik maak me wel zorgen over wat er met de waarheid is gebeurd”, geeft Charles Spencer toe als BBC vraagt naar de complottheorieën over prinses Catherine. „Als ik terugkijk naar 1997 en de dood van Diana, dat dat zó schokkend was dat het de industrie achter de paparazzi echt zorgvuldiger deed nadenken over wat wel en niet kon”, vertelt Spencer. ,,Niet omdat ze een moreel oordeel hadden, maar omdat het onacceptabel was voor het publiek”.

Onder vuur

Sinds dat de foto van Kate en haar kinderen werd opgemerkt dat deze bewerkt zou zijn, ligt het Britse koningshuis weer onder vuur. En niet alleen om de foto, maar de prinses is al een langere tijd van de radar. In januari heeft Middleton een buikoperatie ondergaan waarvan de reden nog onbekend is. Door haar lange afwezigheid en de bewerkte foto, gaan er allerlei geruchten rond over een relatiecrisis met prins William van Wales en haar gezondheid.

Tags

CHARLES SPENCERKATE MIDDLETONPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck