Broer schrijft wanhopige brief naar Meghan Markle

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Thomas Markle Jr. kan maar niet verkroppen dat hij geen uitnodiging heeft gekregen voor het huwelijk van zijn halfzus Meghan Markle. In een brief die hij direct aan zijn zus heeft geadresseerd schrijft hij waarom hij vindt dat hij toch aanwezig moet zijn.

‘Dear Meg’

Thomas opent de brief met ‘Dear Meg’, en schrijft dat het klopt dat hij en zijn halfzus de laatste jaren niet erg close zijn geweest. ,,Maar we zijn nog steeds familie. Met al de herinneringen van jou toen je opgroeide, is het pijnlijk dat je ons vergeet”, schrijft de man. Meghan en Thomas hebben elkaar sinds 2011 niet meer gezien.

In de brief, die twee pagina’s lang is, schrijft Thomas over het schooltoneel waar Meghan aan meedeed, en beschrijft hij zijn herinneringen aan hun oma. Thomas geeft toe dat hij niet perfect heeft gehandeld afgelopen jaren, maar dat hij een van de weinige familie is die ze nog heeft.

De halfbroer verontschuldigt zich ook voor de vorige brief die hij aan prins Harry richtte, Meghans aanstaande. Daarin schreef hij dat het een grote vergissing is voor Harry om met Meghan te trouwen, en hij noemde zijn halfzus een oppervlakkige vrouw en schreef dat hij denkt dat Meghan een schande zou zijn voor het Britse Koningshuis.

Vader

In eerste instantie had Meghan ook haar vader geen uitnodiging gestuurd. Dit heeft ze uiteindelijk toch gedaan, en volgens Kensington Palace brengt hij haar zelfs naar het altaar!

Afgelopen weekend kwam Thomas Markle sr. nog negatief in het nieuws, toen bekend werd dat hij zich heeft laten betalen door paparazzi. Thomas zou duizenden ponden hebben ontvangen voor de foto’s die hij van zichzelf heeft laten maken.

Tags

BRIEFHALFBROERHUWELIJKMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLEVADER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck