Bron onthult: ‘Marco is een stiekemerd’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marco Borsato ligt momenteel flink onder vuur. Eind 2019 werd bekend dat hij het bed heeft gedeeld met Iris Hond, wat hij ook toegaf. Maar sindsdien beweren steeds meer mensen dat de zanger wel meer avontuurtjes heeft gehad.

Marco met Maan?

Iris Hond is dus zeker niet de enige. Daags na het uitkomen van de affaire met de pianiste beweerde een insider dat Marco ook met Maan vreemd is gegaan. Maan, die 31 jaar jonger is dan Marco, was een pupil van de hitzanger toen ze meedeed aan The Voice of Holland. Blijkbaar was Marco niet alleen fan van haar zangkunsten…..

Dan is er nog de vrouw, die net zoals Iris Hond een naam zou hebben met een dier erin, waar weekblad Privé vandaag over schrijft. Met haar heeft hij een romantische wintersport beleefd, terwijl Leontine thuis zou zitten met de kinderen. Enkele weken later kwam Leontine achter de affaire toen ze per ongeluk stuitte op een paar vakantiefoto’s van de vrouw en haar man. Aan scheiden moest ze niet denken, maar ze verwachtte wel dat Marco de vrouw, die voor The Entertainment Group werkte, zou ontslaan.

Daarnaast wordt nog gefluisterd dat Marco en Willemijn Verloop, de oprichtster van War Child, het wel érg goed met elkaar konden vinden. Ze werkten jaren nauw samen en zouden veel contact, ook fysiek, hebben gehad. Zowel Marco als Willemijn heeft dit verhaal niet ontkent of bevestigd.

‘Geheimschrijver’

Een bron vertelt aan weekblad Privé dat het niet ondenkbaar is dat Marco inderdaad meer affaires erop nahield. ,,Marco is een geheimschrijver”, zegt die bron. Ook andere insiders hebben de afgelopen weken verteld dat de relatie met Iris Hond niet tien jaar geleden voorbij ging, maar pas onlangs stopte.

Tags

IRIS HONDMARCO BORSATOPRIVEWAR CHILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck