Bronnen beweren: ‘Marco had nog een affaire met BN’er’

Marco Borsato
Door: Tanja Brouwer
23-10-2019

Marco Borsato is jaren geleden vreemd gegaan met Iris Hond. Dat bevestigde de zanger en zijn vrouw vorige week nadat Privé met het nieuws kwam. Nu schrijft Story dat het niet bij één affaire is gebleven, want hij zou nog een andere bekende Nederlander verleid hebben.

Coach

Het weekblad schrijft dat verschillende insiders al jaren melden dat Marco Borsato met nog een andere vrouw het bed in is gedoken. Hoewel er meerdere namen genoemd zouden worden, komt er één wel erg vaak terug: die van Maan.
Wat zeker is, is dat Maan en Marco elkaar goed kennen. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht. ,,Daarna hebben ze altijd contact gehouden”, zegt een bron tegen Story of Marco en de destijds achttienjarige zangeres.
Het management van Maan wil niet reageren als Story de geruchten voorlegt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Perfect

Met Iris Hond had Marco Borsato tien jaar geleden een affaire. Destijds ging het slecht met de zaken en dus ook met zijn privé-leven. Privé beweerde dat de twee recent nog het bed hebben gedeeld maar Marco liet weten dat dit alleen tien jaar geleden is gebeurd. Leontien liet na het verschijnen van het weekblad van zich horen op Instagram. Ze schreef: ‘Liefde hoeft niet perfect te zijn. Zolang het maar echt is.’

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

 

Meer DenD