Broodroof door Wietze

Broodrood Wietze Frank Dane|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het allerslechtste komt naar boven als het om de meest gewilde baantjes gaat. Dat geldt ook voor het poenerige radioland, waar 538-jock Frank Dane hardhandig aan de dijk is gezet. Na drie jaren van trouwe dienst kreeg die een flinke schop onder zijn kont. De meest oneervolle aftocht die je maar kunt bedenken is voor Dane weggelegd.

Op de 538-ontbijtstoel van Dane komt Wietze de Jager te zitten. Die weet trouwens heel goed hoe je belazerd kunt worden door een directe collega. Zijn mattie Mattie Valk kreeg achter zijn rug om een contract van tonnen (en een Tesla) om bij QMusic aan de slag te gaan. De afspraak samen uit, samen thuis naar Sky Radio werd overboord gezet.

Het was van een lelijkheid die je wel meer aantreft als het om geld en macht gaat.

Ook Wietze werkt aan een spelletje van zijn radiobazen mee. De overval op de stoel van Frank Dane is namelijk voortreffelijk geregisseerd. De echte reden werd niet gegeven, maar Wietze en zijn team werken er zonder tegenstribbelen aan mee.

‘Minder nieuws voor Team-Dane’ en ‘blik vooruit’, zo reageerde radiomaker Wietze op stoel die nog warm is van de billen van Frank Dane.

Loyaliteit tot aan de deur. Tenslotte is de een zijn dood toch de ander zijn brood, nietwaar?

Je zou het ook anders kunnen noemen, radiovrienden: broodroof.

Tags

538FRANK DANEMATTIE VALKQMUSICRADIOSKY RADIOWIETZE DE JAGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck