Huwelijksdrama voor Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Wie uitkeek naar het huwelijk van Brooklyn Beckham (21) en zijn verloofde Nicola Peltz (25) komt van een koude kermis thuis. Volgens insiders is het huwelijk op de lange baan geschoven en is het nog niet duidelijk wanneer zij elkaar het ja-woord zullen geven.

Het paar maakte afgelopen zomer hun verloving bekend en zouden dit in september 2021 willen vieren. Echter gooit corona roet in het eten. Het stel zou besloten hebben volgens The Mirror om hun huwelijk uit te stellen naar 2022. Zij zouden geen enkel risico willen nemen. ,,Brooklyn vond het gewoon te gevaarlijk, omdat er nog geen oplossing is gevonden door het coronavirus,” meldt de bron.

Megaverspreiders

Het coronavirus heeft de Beckhams flink wakker geschud. Begin dit jaar raakte David en Victoria Beckham besmet met het virus. Omdat zij toen nog niets afwisten van de besmetting bleken zij megaverspreiders te zijn geweest, Tijdens hun besmetting vlogen zij heen en weer in het vliegtuig en bezochten zij verschillende feesten en evenementen.

Bruiloft

Het is nog een tijd wachten op de bruiloft, maar wel zijn er een paar details van het huwelijk naar buiten gekomen. Brooklyn, de oudste zoon van Victoria en David, wil zowel in Engeland als de Verenigde Staten het huwelijk vieren. Ook werd duidelijk dat familieleden een belangrijke rol krijgen. Zusje Harper (9) zal de rol van bloemenmeisje vervullen en broers Romeo (18) en Cruz (15) worden naar alle waarschijnlijkheid Brooklyn’s getuigen.

Tags

BROOKLYN BECKHAMCORONAVIRUSDAVID BECKHAMHUWELIJKVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck