Bruidpaar woest: ‘Meilandjes zeggen bruiloft af!’

Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Martien, Erica en Maxime hebben flink wat populariteit vergaard met het chateau in Frankrijk. Gasten staan te springen om te verblijven in het kasteel. Maar nu klappen twee van hen uit de school. De Meilandjes zouden hen niet goed behandeld hebben.

‘Communicatie verliep stroef’

De eerste bruiloft in Chateau Mariaux moet nog gehouden worden, en die zou komende zomer plaatsvinden. Rose en Regnar zijn de gelukkigen: zij geven elkaar het ja-woord en hebben Martien als BABS. Tenminste, dat hadden ze afgesproken met het beroemde koppel. Maar deze maand, vierenhalve maand voor hun grote dag, hebben Martien en Erica het hele feest afgezegd.

Rose vertelt aan weekblad Privé dat ze al maanden geleden een slecht voorgevoel had. Het eerste gesprek, dat plaatsvond in het Chateau ging erg goed, maar daarna verliep de communicatie steeds slechter. ,,Daarna ging de communicatie via de mail, maar dat verliep erg stroef. We hebben begrepen dat dat kwam doordat ze het erg druk hadden.” De Meilandjes beloofden het bruidspaar dat zij voor alles zouden zorgen, maar dat gebeurde niet. ,,In de afgelopen acht maanden moesten we overal zelf achteraan, terwijl was afgesproken dat de familie Meiland zou zorgen voor de traiteur, de aankleding en alles wat er nog meer bijkomt kijken.”
Toen Rose op 11 februari nog een keer om duidelijk vroeg, kreeg ze een erg vervelende mail. Martien en zijn gezin lieten weten dat het hele feest niet doorgaat. In de mail staat het volgende: ,,Wij denken dat wij te weinig tijd hebben om jullie de dag van jullie leven te geven.”

Nieuwe locatie zoeken

,,We zijn nu natuurlijk volledig uit het veld geslagen. Er zijn ons gouden bergen beloofd, alles kon en niets was te gek.” Het koppel moet nu noodgedwongen zoeken naar een andere locatie waar veertig mensen kunnen verblijven in het hoogseizoen. ,,Ik weet ook niet hoe het nu verder moet”, zegt Rose. ,,We voelen ons zo ongelooflijk door hen in de kou gezet. Die arrogantie is enorm.”

De manager van de Meilandjes laat weten dat het bruidspaar zelf de bruiloft heeft gecanceld. De mailwisseling tussen het gezin en Rose en Regnar is in handen van Privé, en daaruit blijkt toch echt dat het Martien en Erica waren die het feest hebben afgeblazen.

Tags

BOOSBRUIDSPAARBRUILOFTCHATEAU MEILANDERICAGASTENMARTIEN MEILANDOPGELICHTPRIVEROSESCHANDALIGWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck