Bruiloft Katja en Freek wéér uitgesteld

Door: Tanja Brouwer
24-08-2018

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk staan te popelen om elkaar het ja-woord te geven. Helaas is hun bruiloft nu al meerdere keren uitgesteld. Eerst vanwege hun drukke agenda’s, maar nu wegens een andere reden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Locatie

,,We hebben net te horen gekregen dat de datum die wij in gedachten hadden toch niet beschikbaar is”, vertelt Freek aan weekblad Weekend. ,,We moeten nu een andere dag zoeken. Het gaat nogal met hindernissen, maar het gaat er echt een keer van komen.” Het koppel weet nog zeker of ze hun bruiloft nu nog op dezelfde locatie willen houden, of een andere uitkiezen. ,,We moeten met die mensen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. We willen er natuurlijk wel echt een goed feest van maken en daar moeten zij ook op ingesteld zijn.”

De twee weten wel zeker dat de bruiloft doorgaat. En dat het nog volgend najaar moet plaatsvinden. ,,Nee, het gaat zeker niet opgeschoven worden naar het najaar.” Dat is maar goed, want Katja heeft haar jurk al gekocht, met behulp van stylist Fred van Leer. Het is een trouwjurk die geschikt is voor in de zomer of het voorjaar, want Katja en Freek willen op het strand trouwen. Bijpassende muiltjes zijn niet nodig, want ze trekt geen schoenen aan. ,,Ik wil ‘m dragen met blote voeten. We hebben geen dresscode, alleen dat iedereen op blote voeten moet.”

Feestweekend

De bruiloft duurt drie dagen. Op dag één komen de familie en beste vrienden van de twee. Op de tweede en derde dag mogen ,,al die idioten die ik ken uit het nachtleven misschien langskomen”, zegt Freek. ,,Als mijn familie weg is.” Waar de bruiloft wordt gevierd is nog geheim, al verklapt Freek wel dat het maar een paar uurtjes rijden is.

Meer DenD