Bruiloft Monique Smit afgeblazen: ‘Van mij hoeft het niet meer’

Monique Smit zegt NEE tegen huwelijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De droombruiloft van Monique Smit en haar grote liefde Martijn leek al helemaal gepland te zijn. Zelfs de locatie was uitgezocht: de twee zouden gaan trouwen bij een klein meertje in Italië. Maar ineens ziet Monique het helemaal niet meer zitten. ,,Mijn prioriteit ligt nu helemaal bij mijn werk.”

Monique Smit heeft er nooit een geheim van gemaakt te willen trouwen met Martijn, de vader van haar twee kinderen. Hoewel ze zei dat ze pas wilde trouwen wanneer de kinderen oud genoeg zijn om alles bewust mee te maken, gaf ze meerdere hints aan Martijn dat het niet te lang moest gaan duren.

Monique blaast alles af

De hints gingen niet aan hem voorbij, dus zocht hij alvast een trouwlocatie uit. Het stel zou gaan trouwen bij een klein meertje in Italië, waar Martijn in zijn jeugd vaak met zijn ouders kwam. Toch lijkt er ineens wat veranderd te zijn, want Monique ziet een huwelijk ineens helemaal niet meer zitten.

,,Ik zal het maar eerlijk zeggen: ik ben erop teruggekomen”, vertelt ze in Story. ,,Van mij hoeft er niet meer zo nodig getrouwd te worden. We hebben net twee jaar corona achter de rug waarin helemaal niets kon. Nu dat voorbij is, wil ik echt weer volop knallen wat betreft mijn werk. Mijn prioriteit ligt nu helemaal daar.”

Nog meer toekomstplannen van de baan

En naast trouwen, heeft Monique altijd geroepen graag een derde kindje te willen. Maar ook dat plan is inmiddels van de baan. ,,Ik heb de laatste twee jaar heel veel tijd gehad om na te denken en ben tot andere inzichten gekomen”, geeft ze toe. ,,Het klopt dat ik eerder zei dat ik absoluut een derde wilde. Nu komt het echter absoluut niet uit.”

Maar de keuze om niet te beginnen aan een derde kindje heeft niet alleen te maken met werk. ,,Daarnaast denk ik er nu anders over. Die jongste van mij is echt een clown, daar heb ik mijn handen vol aan. Daarbij ben ik al gezegend met twee gezonde kinderen en misschien moet je daar wel gewoon tevreden mee zijn.”

Tags

AFGEBLAZENBRUILOFTMONIQUE SMITTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck