BTS neemt eerste pauze sinds 2019

Door: DitjesDatjes
07-12-2021

De leden van BTS kunnen gaan genieten van een periode van rust. Het management van de wereldberoemde Zuid-Koreaanse K-popgroep heeft laten weten dat de mannen binnenkort gaan genieten van hun eerste langere vakantie sinds 2019.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Een periode van rust zal de leden van BTS, die zich onvermoeibaar hebben ingezet voor al hun activiteiten, de kans geven om opnieuw geïnspireerd te raken en op te laden met creatieve energie”, zegt management Big Hit Music in een verklaring. “Het zal voor hen de eerste keer sinds hun debuut zijn dat ze de feestdagen met familie door zullen brengen.” Het management vraag in de verklaring ook met klem om de bandleden in hun vakantie met rust te laten. “We vragen u rekening te houden met hun behoefte om te genieten van het gewone, vrije en alledaagse leven.” In maart 2022 zijn ze weer terug op het podium voor een groot concert in Seoel.

BTS is in korte tijd een van de grote spelers in de wereldwijde muziekindustrie geworden. De groep, die in 2010 werd opgericht als de Bangtan Boys, scoort met name de laatste anderhalf jaar in vele landen hit na hit. Hun laatste vijf singles bereikten in de Verenigde Staten bijvoorbeeld allemaal de nummer 1-positie, waaronder ook My Universe, de samenwerking met Coldplay. Ook wonnen ze grote prijzen zoals verschillende American Music Awards, Billboard Awards en MTV Awards. Onlangs werden ze genomineerd voor hun eerste Grammy Award.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD