‘Buckingham Palace verwijdert naam Meghan Markle van geboorteakte zoontje Archie’

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De naam van Meghan Markle zou verwijderd zijn van de geboorteakte van haar zoontje Archie. Meghan beviel in 2019 van haar eerste zoontje die ze samen met prins Harry kreeg. Echter is er iets vreemds gebeurd met de geboorteakte…

Eerder maakte The Sun bekend dat Meghan Markle een bijzondere aanpassing had gedaan aan de geboorteakte van haar zoontje Archie (1). De Britse tabloid beweerde dat ze ‘de ongekende actie had ondernomen om haar voor- en middelste naam van de akte te verwijderen. Hierdoor bleef onder de categorie ‘moeder’ alleen haar titel ‘Hare Koninklijke Hoogheid de Hertogin van Sussex’ staan.

Verwijderd

Echter maakt de woordvoerder van de Duchess of Sussex nu bekend dat het niet Meghan geweest is die de naamswijziging heeft doorgevoerd, meldt E! News.

Volgens Meghan’s vertegenwoordiger is het niet Meghan of Harry geweest die deze wijziging doorvoerden, maar is de wijziging vanuit Buckingham Palace gekomen.

,,De naamswijziging op openbare documenten in 2019 werd ingegeven door The Palace, zoals bevestigd door documenten van hoge Palace-ambtenaren”, zei de woordvoerder in een verklaring aan E! News ,,Dit is niet gevraagd door Meghan, de hertogin van Sussex, noch door de hertog van Sussex.”

Foto’s van de gewijzigde geboorteakte zijn hier te zien.

Tags

ARCHIEGEBOORTEAKTEMEGHAN EN HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck