Buddy hoopt op lange relatie met Ginny

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Buddy Vedder hoopt dat hij en zijn vriendin Ginny lang en gelukkig zullen leven. “Mijn werk is belangrijk, maar er is niets mooiers dan de liefde ontdekken”, zegt de acteur, presentator en zanger in De Telegraaf. “Ik hoop dat we het samen heel lang volhouden.”

Ginny

De 24-jarige Buddy geniet “volop” van zijn gevoelens voor Ginny, die vorig jaar tijdens zijn deelname aan Dance Dance Dance werden aangewakkerd. “Iedere dag leren we elkaar beter kennen. Dat is het mooie aan de liefde. Ze maakt mij zo gelukkig, dat is bijna niet in woorden uit te drukken.”

Buddy brengt vrijdag zijn eerste single Los uit en focust zich de komende tijd op zijn muziekcarrière, met steun van zijn vriendin. “Ginny is naast danseres ook choreograaf. Ze heeft mijn hele videoclip, die bij de single hoort, geproduceerd. Ik ben daar bijzonder trots op, want het is echt supergaaf geworden. Voor ons is het nieuw om nu op deze manier samen te werken.”

Om als zanger voet aan de grond te krijgen gaf Buddy zijn rol in Goede tijden, slechte tijden op. “De mensen kennen mij als Rover uit GTST, maar daarvoor was ik eigenlijk altijd aan het zingen”, vertelt Buddy, die al acht nummers voor zijn debuutplaat op de plank heeft liggen. “Door de serie kwam dat op een laag pitje te staan. Als je dit wilt doen, dan moet je dat goed doen. Met repeteren, het schrijven van liedjes en optredens heb je een volle agenda en moet je dus kiezen: vijf dagen in de week opnames voor een serie is dan onhaalbaar. Daarom heb ik er toen voor gekozen mijn rol op te geven. Je moet er wat voor over hebben!”

https://www.instagram.com/p/Bm7-_MLBM4-/

 

Tags

BUDDY VEDDERLIEFDEVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck