Buddy Vedder is niet meer single!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Helaas voor veel jonge dames: Goede Tijden, SLechte Tijden-acteur Buddy Vedder is niet meer vrijgezel. De 23-jarige die in de serie de rol van Rover Dekker vertolkt maakt er geen geheim meer van. Aan Privé liet hij weten: ,,Het klopt, ik ben verliefd!”

Werk gaat niet voor het meisje

,, Ik heb een relatie met Ginny. We hebben het fijn en de liefde spat eraf. We proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.” En daar blijft het niet bij: ,,Ze voegt veel toe aan mijn leven. Mijn werk is belangrijk, maar er is niets mooiers dan de liefde ontdekken. Ze maakt mij zo gelukkig, dat is bijna niet te omvatten.”

https://www.instagram.com/p/BZg-FdgFZcz/

Dansvoorstelling

Ginny Pauw is 25 en danseres. Ze ontmoette Buddy tijdens het programma Dance Dance Dance. Ze deelden samen het podium bij de dansvoorstelling ‘Free to Move’. Buddy is zelf ook geen slechte danser, hij begon op zeer jonge leeftijd al aan de Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater.

Buddy is naast GTST nog te zien als presentator van Zapp Kids Top 20 en is genomineerd voor de Televizier Talent Award 2017. Toch heeft hij zijn hoofdprijs al binnen!

https://www.instagram.com/p/BaCVh1bFNxp/

Tags

BUDDY VEDDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck