Buitenechtelijke zoon tóch niet van prins Laurent?

Door: Ditjes en Datjes
24-11-2021

De Belgische prins Laurent is in het verleden meerdere malen in opspraak gekomen. In het verleden zou hij een relatie hebben gehad met de sexy Wendy van Wanten (PinUp Club), bij wie hij een kind zou hebben verwekt. Deze zoon licht nu een tipje van de sluier op…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jarenlang smulden onze zuiderburen van de geruchten over de liefdesaffaire van koning Albert. Want was Delphine Boël nu wel of niet zijn buitenechtelijke dochter. Na jarenlange strijd kreeg Delphine eindelijk erkenning; zij mag zich nu Delphine van Saksen-Coburg noemen. Maar hoe zit dat met die andere vermeende bastaardprins?

Al meer dan twintig jaar gaat het gerucht dat prins Laurent, de tweede zoon van Albert, een kind heeft verwekt bij Wendy van Wanten, die bij ons bekend werd met haar sexy bijdrage aan De PinUp Club. Al meer dan twintig jaar houdt Wendy (61) de lippen op de mond als haar wordt gevraagd naar de identiteit van de vader. Dat zij en Laurent destijds meer dan goede vrienden waren, staat echter vast. Dat werd onthuld door een vroegere lijfwacht van de prins. 

Sprookjes

De liefdesbaby van weleer is de inmiddels 21-jarige Clement, die nu zelf het stilzwijgen doorbreekt. ,,Ik vind het sprookjesachtig dat iedereen dat denkt. Maar sprookjes zijn ook maar sprookjes, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben daar (met de geruchten over Laurent, red.) al heel jong mee geconfronteerd. Toen ik in de lagere school zat, had een leerkracht allerlei artikels en foto’s in de gang gehangen.” 

Emoties

Wendy van Wanten heeft in het verleden altijd gezegd dat het aan Clément was om de identiteit van zijn vader bekend te maken, mocht hij dat willen. Namen noemt hij niet, maar het is dus zeker niet prins Laurent. Clément is blij dat het gerucht nu uit de wereld is: ,,Het is alsof er letterlijk iets van mijn schouders is gevallen. Enerzijds vind ik het niet fijn om erover te praten, omdat dat veel emoties oproept. Anderzijds is het goed dat we er nu eens over gepraat hebben. Ik wil het achter mij kunnen laten, dat het me niet meer achtervolgt.”

Meer DenD