Buren beschermen Harry & Meghan tegen paparazzi

Buren Harry Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Rebecca Looijen

Ook nu prins Harry en Meghan in Canada wonen, houden ze de paparazzi graag op een afstandje. Hun nieuwe buren lijken daar gelukkig graag bij te willen helpen. Meerdere buren doen er alles aan om de fotografen uit de buurt te halen, weet The Daily Telegraph.

Facebookgroep met tips

Want ook in Canada zit de paparazzi het koninklijke stel op de hielen. Een maand geleden moest prins Harry zijn advocaten nog inschakelen toen een fotograaf foto’s had gemaakt toen Meghan met zoontje Archie aan het wandelen was. Inmiddels houden hun buren dus ook een oogje in het zeil.

Zo willen een aantal dat de gemeente meer beschutting plaatst rondom het huis van het stel. Ook zouden er verkeersborden geplaatst moeten worden waarop duidelijk wordt dat het om privéterrein gaat. Of de gemeente daar aan mee wil werken, moet nog blijken. Eerder is Canada al gestopt met het beveiligen van prins Harry & Meghan. Dat gebeurde nadat het koppel een stap terug deed uit het koninklijke huis.

Op Facebook zijn de buren ondertussen zelfs een groep gestart waarin er tips gedeeld worden om de media weg te houden. En de lokale eigenaar van een rondvaartboot weigert fotografen mee te nemen langs hun huis.

Meghan terug naar Hollywood

Meghan zou ondertussen ook graag weer aan het werk willen. Volgens The Sun zou ze zich op 7 mei bij het Met Gala van Vogue weer officieel in Hollywood gaan vertonen. Tussen alle celebrities zou ze daar weer kunnen netwerken voor nieuwe klussen. Haar agent zou ondertussen op zoek zijn naar een goede rol. Daarbij zou Meghan het liefste in een superheldenfilm willen spelen.

Eerder werd al duidelijk dat de vrouw van de Britse prins een deal heeft gesloten met Disney. In ruil voor een donatie aan het goede doel Elephants Without Borders zou ze voor hen voice-overs in hebben gesproken. In 2016 kwam haar laatste film uit, ‘Dater’s Handbook’. Eind dat jaar maakte ze haar relatie met prins Harry bekend.

Tags

CANADAHARRY EN MEGHANHARRY MEGHANHOLLYWOODMEGHAN MARKLEPAPARAZZIPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie