‘Buren ergeren zich kapot aan Jeroen van der Boom’

Jeroen van der Boom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De geruchten gaan dat Jeroen van der Boom niet met open armen wordt ontvangen in Amsterdam Oud-Zuid. Zijn buren zouden hem nu al compleet zat zijn…

Samen met zijn vrouw Dany (48) en hun zoons Daan (17) en Luuk (13) vertrok Jeroen naar het pittoreske Amsterdam Oud-Zuid. Zij ruilden hun villa in Blaricum in voor een woning waar het stel oud kan worden. In een interview met de Telegraaf legt Jeroen het vertrek uit: ,,Dany en ik zien het ook best zitten om daar, nu we beide langzaam richting de vijftig afstevenen, in Amsterdam-Zuid een prachtig huis te betrekken.”

Opknapper

Het huis dat Jeroen kocht op de Amsterdamse Apollolaan wordt gezien als een opknappertje. Hij kocht het huis voor een flink bedrag van maar liefst 3,3 miljoen, maar er moet nog een hoop aan gebeuren.

Van der Boom schakelde de hulp in van architect Pieter Boon, die het nu nog ‘vervallen’ huis zal omtoveren tot een waar paleis.

Volgens Bekendeburen.nl gaan de geruchten in het sjieke Oud-Zuid dat de buren van Jeroen nu al hélemaal genoeg hebben van hun nieuwe, bekende buren.

Niet het pianospel en het gouden keeltje van Van der Boom is iets dat hun op de zenuwen werkt, het feit dat er de komende jaren aan één stuk door geklust zal worden aan het huis levert een hoop ergernis op.

Bekijk hier de foto’s van de woning

Tags

burenHuisJeroen van der BoomRuziewoning

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie