‘Buren wisten van breuk Marco en Leontine’

Buren Borsato
Door: Tanja Brouwer
04-02-2020

Marco en Leontine Borsato zijn na bijna 21 jaar huwelijk uit elkaar. Dat is zojuist bekend geworden. Voor veel fans komt dit nieuws niet als verrassing, want de afgelopen maanden gaan er flink wat geruchten rond over een huwelijkscrisis. Hoewel de twee op Instagram de schone schijn ophielden, wisten buren wat er écht speelde in huize Borsato.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Auto niet op oprit

Buren van het stel vertelden enkele weken geleden het volgende aan weekblad Privé: ,,We vermoeden dat Marco de echtelijke woning heeft verlaten.” Dat werd gebaseerd op het feit dat de auto van de zanger al een tijd niet op de oprit was gezien. ,,Niet op het terrein, noch daarbuiten. Enkel hun Volkswagen, een golfkarretje en de eveneens zwarte Porsche van Leontine.”

In datzelfde tijdschrift stond ook een foto van Leontine in de supermarkt. Ze had ongekamd haar en droeg een grote jas, een hoed en een zonnebril alsof ze zich wilde verstoppen. ,,Ze was volledig in haar eigen wereld, sprak niemand aan en trok zich zelfs enkele minuten terug in een hoekje van de supermarkt om berichtjes op haar telefoon te beantwoorden.”

Affaires Marco

De geruchten rondom de huwelijkscrisis zijn ontstaan nadat uitkwam dat Marco jaren geleden een affaire heeft gehad met Iris Hond. De zanger liet weten dat zijn vrouw dit al lang wist en het voor haar niets nieuws was. De liefde tussen hen was altijd sterk genoeg geweest en Leontine zou hem vergeven hebben.

Meer DenD