Burenruzie Dennis Schouten loopt uit de hand: ‘Het is hier geen Glanerbrug’

Ruzie Dennis met buurman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het appartement van Dennis Schouten wordt momenteel opgeknapt. Een bedrijf is bezig om het appartement te stucen en te verven. Maar dat gaat niet zonder enige overlast: de mannen die aan het werk waren hadden afgelopen week wat stof achtergelaten in de gang van het complex. De buurman van Dennis was woedend, waardoor er een flinke burenruzie is ontstaan.

De buurman van Dennis was niet blij met de troep die in de gang lag. ,,Hij belde de hele tijd, dus ik neem gewoon niet op”, vertelt Dennis in Roddelpraat. De buurman werd steeds bozer en stuurde foto’s van de troep naar Dennis toe. ,,Het was echt helemaal niks. Maar die man stuurt: ‘Dit is onacceptabel, ik ga de reinigingsdienst bellen en dat komt op jouw kosten!”

Hulp

Omdat Dennis ziek op bed lag, kon hij het op dat moment niet zelf opruimen. Maar hij had ook geen zin om een reinigingsdienst te moeten betalen. ,,Dat is namelijk heel duur”, vertelt Dennis verder. Dus hij besloot zijn volgers om hulp te vragen.

Dennis deelde de foto’s in Instagram Stories met de vraag of iemand wilde stofzuigen in de gang van zijn complex in ruil voor een fles drank. Al snel kreeg hij een reactie van een jongen die dat wel wilde doen. Maar de buurman kwam al snel een kijkje nemen of het wel goed schoongemaakt werd. ,,Hij heeft toen uiteindelijk zelf de stofzuiger uit de hand van die jongen getrokken, omdat hij het niet goed deed.”

Uit de hand gelopen ruzie

Uiteindelijk was alles schoon, maar daarmee was de burenruzie nog niet over. In de avond, toen de mannen klaar waren met het stucwerk, kwam een vriend van Dennis langs om zijn appartement te bekijken. En toen ze uit de lift kwamen stond de buurman Dennis op te wachten.

,,Hij zei boos: ‘Je bent helemaal niet ziek! Je had het best zelf kunnen schoonmaken!’ En toen liep het uit de hand”, vertelt Dennis. ,,Hij zei: ‘Je moet weten: dit is een hoogwaardig pand. Het is hier geen Glanerbrug!”

Wraakactie

Glanerbrug is een dorp in Enschede, waar Dennis oorspronkelijk vandaan komt. Door die opmerking is Dennis zó boos, dat hij besloot het hele verhaal te delen met de kijkers van Roddelpraat. ,,Dus nu sta je niet alleen op Instagram, maar ook op YouTube!” Ook heeft hij nog een wraakactie gepland voor de buurman. ,,Iedere zaterdag snoeiharde muziek! Zo is dat! Bel de politie maar.”

Tags

DENNIS SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck