Burn-out nekt Marco Borsato: ‘Ik zit er doorheen’

Marco Borsato
Door: Tanja Brouwer
09-01-2020

Marco Borsato zal voorlopig niet op het podium staan. De zanger heeft een burn-out en daarom zijn agenda leeggemaakt. Dat meldt concertorganisator MOJO.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Impact van laatste jaren

,,Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb”, laat Borsato in een reactie weten. ,,De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.”

Wanneer Borsato weer gaat optreden is niet duidelijk. Zijn agenda is voor onbepaalde tijd leeg.

Affaire met pianiste

Onlangs kwam Marco nog in opspraak. Toen werd bekend dat de zanger jaren geleden het bed heeft gedeeld met de veel jongere Iris Hond. De affaire vond tien jaar geleden plaats en Leontine Borsato zou er al van weten. Volgens Marco zijn de huwelijksproblemen inmiddels opgelost en zijn hij en Leontine elkaar nooit uit het oog verloren.

Meer DenD