‘Buurman Nikkie blijkt boeman’

Nikkie Plessen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nikkie Plessen zou flink onder vuur liggen in de Amsterdamse buurt waar ze woont. Buren klagen massaal over haar, ze zou al meerdere keren voor de rechter zijn gesleept en de politie moest onlangs een burenruzie sussen. De man van Nikki reageert nu zelf op dat nieuws. 

Wild feest?

Tijdens een feestje zouden Nikkie Ruben zich ernstig hebben misdragen en een oudere buurman verrot hebben gescholden. Daarna zou de modeontwerpster hebben geroepen: ‘Ik ga de hele straat opkopen’. ,,Tot diep in de nacht werd er muziek gedraaid waarop de feestgangers meelalden”, zei een buurtbewoner tegen weekblad Privé. ,,Om nog meer te sarren werd er een plaatje gedraaid dat op de buurman sloeg.” De volgende ochtend trof de buurman in zijn tuin een aantal bloempotten van hem aan die in stukken waren. 

‘Tieren en razen’

Nikkie wilde vorige week niet reageren op het verhaal, maar haar man Ruben besluit dat nu toch te doen. ,,Het relaas zoals de buurman schetst, deugt van geen kant”, zegt hij. ,,Nikkie en ik wonen inmiddels dertien jaar met veel genoegen in onze huidige woning.” Volgens Ruben is de buurman die slechte verhalen over hen vertelt boos omdat Ruben en Nikkie een bouwvergunning hebben gekregen om hun woning op te delen in appartementen en nog een verdieping te laten uitgraven onder het pand. ,,Hij verwijt ons gebrek aan overleg, maar de man is tot niets anders in staat dan tieren en razen.” Ruben ontkent dat ze de bloempotten van de buurman kapot hebben gemaakt en ook vond er geen wild feest plaatst. Het zou gaan om een rustige familiebarbecue zonder muziek.  ,,De buurman is na zes uur altijd onder invloed van alcohol en is niet in staat tot enige normale vorm van communicatie. Wij geven zelden feesten en maken niet meer lawaai dan ieder ander normaal gezin met kinderen.”

Door de verklaring van Ruben is er meer duidelijk geworden, maar het zal vast niet zorgen voor een betere verstandhouding met de buurman…. 

Tags

AMSTERDAMBUURMANDRONKENFEESTNIKKIE PLESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck