BZV-boerinnen belaagd met seksverzoeken: ‘5000 euro voor afspraakje’

Annemiek Koekoek krijgt vreemde seksverzoeken
Door: Charlotte Wijnen
13-04-2022

Ook na hun deelname aan Boer Zoekt Vrouw kunnen de boerinnen op genoeg aandacht rekenen van de mannen. Boerin Annemiek, die er in het vorige seizoen niet in slaagde om de ware te vinden, wordt zelfs tot vervelens toe door mannen belaagd.

Boerin Annemiek werd in het vorige seizoen overspoeld met brieven van mannen. Ze kreeg er maar liefst 633, en tóch zat daar haar ware Jacob niet bij. Na Boer Zoekt Vrouw kreeg ze een relatie met ene Charlie, maar ook dat ging na een paar maanden alweer uit.

Vreemde verzoeken

Toch geeft Annemiek het vinden van de ware liefde nog altijd niet op. Ze is dan ook erg actief op de datingapp Tinder. Maar daar krijgt ze naast lieve berichten ook bizarre verzoeken van mannen. Daarnaast wordt ze dagelijks belaagd door mannen die haar foto’s van hun geslachtsdelen sturen.

,,Ik weet nog dat ik bij de eerste foto echt geschrokken was”, vertelt Annemiek in de podcast Single Talk. ,,Dat was ook meteen een heftige, want die man wilde graag met me afspreken en bood me 5000 euro.”

Heftige filmpjes

Maar naast het vreemde verzoek, kreeg Annemiek ook heftige filmpjes opgestuurd. ,,Hij stuurde me allemaal filmpjes dat hij vastgebonden in bed lag. Het was niet zomaar een dickpic, dat was best heftig.”

Annemiek heeft de bizarre beelden naar haar vriendinnen gestuurd. ,,Dan moeten ze ze maar niet sturen. Maar na een tijdje kreeg ik zo veel foto’s van geslachtsdelen dat ik dacht: laat lekker gaan.”

Daten

De mannen die de aandacht van Annemiek wel trekken besteden wat meer aandacht aan hun Tinder-profiel. ,,Ik vind het leuk als ze iets in hun biografie hebben staan en iets van zichzelf durven te laten zien. Qua uiterlijk heb ik niet echt een type.”

Soms komt het zelfs tot een afspraakje en gaat ze wat drinken met een man. Inmiddels begint al het daten zijn vruchten af te werpen, want momenteel is er weer iemand in haar leven. ,,Ik heb nu leuk contact met iemand via de app”, onthult ze. Wie de man is houdt ze geheim.

Meer DenD